Menu

Waar een plant vorm krijgt

Boomkwekerij Meeusen Michel

Michel Meeusen - Essen

Bij boomkwekerij Meeusen Michel kan u terecht voor een assortiment van haag- en vormplanten, waaronder Taxus, Buxus, Prunus, Osmanthus en Carpinus. U vindt bij ons planten gaande van kleine bolvormen tot grote vormplanten van 4 meter hoog die in de loop der jaren hun unieke vorm hebben verkregen.

Onze kwekerij werd opgestart in 1999 en is intussen uitgegroeid tot 12 hectare verspreid over verschillende percelen in en rond Essen. Deze oppervlakte zorgt ervoor dat we onze planten de ruimte kunnen geven om optimaal uit te groeien tot stevige, gezonde planten zonder dat daarbij de kwaliteit in het gedrang komt. Immers, kwaliteit en een flexibele service is iets wat onze klanten al meer dan 15 jaar weten te appreciëren.

Bestellingen worden enkele dagen op voorhand doorgegeven en voorbereid zodat laden vlot en probleemloos verloopt. De prijzen die u van ons ontvangt zijn steeds af kwekerij. Indien gewenst kunnen wij uw bestelling ook laten leveren. Hiervoor doen we beroep op een betrouwbare, flexibele transportfirma zodat de levertijd tot een minimum wordt beperkt.

Back to Top